Adjudicacions i Retallades. Em toca el Ceip Sobreques de Bescanó.

Avui han sortit les adjudicacions, curiosament es deia que sortiria la segona quinzena de juny. Un xic més i surten al juliol. Aquest any les adjudicacions venen marcades que d’entrada són definitives i poc es mourant. I en un segon terme per les retallades. Dades que tinc només en les comarques de Girona desapareixen una 20 d’aules d’acollida. 

Per tant no és estranyar que mestres amb pacte d’estabilitat amb número 4000 no tingui plaça depèn de quina comarca, no tingui feina en aquests moments. Provocat per la quantitat massiva de gent que ha aprovat les oposicions. I en segon terme perquè les jubilacions només es cobrirant un 50%. 

Jo estic content si tot va bé, m’en vaig a treballar aquest primer any com a funcionari en pràctiques al CEIP SOBREQUES DE BESCANÓ. Curiosament és l’escola que la meva dona ha fet les pràctiques de mestres. I sé que l’ajuntament ajuda molt a l’escola, i que tenen un gran projecte educatiu de centre. Malgrat la poca informació que m’han donat és que aniré de suport, estic feliç perquè sembla que podré desenvolupar-me dintre un gran projecte.

Fins i tot tenen bloc on mostren les seves experiències, on evidentment ja he visitat per fer-me la idea de les activitats que fan. En fi que sembla que podré donar la meva visió d’escola 2.0 a l’escola. Espero aprendre molt del gran equip que m’han comentat que hi ha. En fi que estic content.

Però em solidaritzo amb tots els companys interins que han quedat fora. Perquè el que tampoc em sembla bé és que no s’hagin fet públiques per a tothom. I per les dades que m’arriben hi ha pocs interins que han aconseguit feina. Estem davant la fi de l’individualització de l’ensenyament.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.