Després del 10 de Juliol què?

Segurament no tardarem, en decretar dia de festa nacional el dia 10 de juliol. Perquè així som els Catalans, ens agrada celebrar els actes on Catalunya es va imposar però que va perdre. En el fons som màrtirs, perquè la nostra diada 11 de setembre de 1714 tornem a defensar tota aquella gent que va morir per nosaltres.

Però avui els segadors no han tingut de treure la falç i començar una guerra armada. Sinó la guerra que hem de decretar és una guerra bassada en el diàleg de totes les persones independistes.

Hem de lluitar perquè realment ja n’hi ha prou del espoli fiscal, de que ens obliguin a maltractar la política de normalització lingüística de l’ensenyament, fent que es vulgui un altre cop aplicar el decret de castellà. Ens amenaça de fer-ho el PP.

Però i ara que? Deixem un altre cop que els polítics facin la seva feina? Deixem un temps prudent per tal de veure que passarà? Entrem un Ilp ja que està de moda per fer eleccions i ens unim tots al partit que decreti la independència del nostre país?. O seguim igual, intentant dialogar en Madrid mentre es riuen de nosaltres a l’esquena ?

Crec que hem donat un avís al món, de que Catalunya és una nació. Però seguirem igual? Ara està molt bé. Però qui farà l’esforç de declarar la independència? Jo francament em declaro català pessimista, en veure que totes les forces catalanes estan dividida. Qui s’anima a unir-les?

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Després del 10 de Juliol què?

  1. Retroenllaç: Tweets that mention Reflexions del món i de l'educació -- Topsy.com

Els comentaris estan tancats.