Els Mooc una nova manera de formar-se

 

Havia d’arribar, tard o d’hora. La xarxa va evolucionant i com evoluciona el saber ja està a tot arreu. I malgrat la diversificació de la informació. La gent vol està enxarxada en tots els aspectes de la vida.

Aquests dies he descobert els Moocs, segurament provocat perquè a la feina em vaig fer mal i encara estic de baixa i estic aprofitant el temps per formar-me en Tics, tablets i tot el que m’agrada més a fer.

Va ser llavors quan vaig descobrir a partir d’aquesta web. On s’oferia un curs de pedagogia mòbil. I la veritat que últimament estic pensant molt sobre aquest tema. I per això em vaig apuntar. El que no sabia que era un Mooc.

Un Mooc és un curs Online gratuït, que té una dimensió que les inscripcions són il·limitades.  Es veu pel que he descobert a la xarxa que ja fa temps que a fora d’Espanya es feien. Però que en aquests darrers modes s’han començat a incorporar a les nostres terres.

 

Us recomano un portal anomenat miriadax on diferents universitat d’Espanya i de Catalunya fan diferents cursos on-lines gratuïts de forma massiva. He estat mirant un parell per veure la qualitat del material i la veritat que tal com deia Delors qui vol aprendre a aprendre ara té un recurs molt interessant.

Peròvull tornar al curs que estic fent de pedagogia mòbil perquè si teniu temps per encara seguir-ho us recomano que ho feu, perquè només portem una setmana i la veritat que la quantitat de mestres que hi ha són d’una qualitat immensa. Els dinamitzadors de cursos un dels dos en Xavier suñé tinc la sort d’haver-lo conegut personal i és un gran professional. Per tan mai com ara és hora d’aprendre aprendre.

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.