La Catosfera: La generació perduda per l’eliminació projecte 1 per 1

Avui he tingut la sort d’anar a la catosfera hi vaig des de fa quatre anys és a dir des de l’inici. Per primera vegada podem afirmar que és la catosfera més catalana. La intervenció inicial l’ha fet en Genís Roca fa temps que el segueixo però mai havia pogut seguir una xerrada cara a cara.

Ha parlat de la generació perduda provocada perquè la Irene Rigau congeli 1per1. Necessitem mai com ara tenim que donar habilitats digitals els nostres alumnes, l’escola i els instituts en aquests moments està fracassant en aquest tema.

Em pregunto seguint l’@n@rquia que parlava ahir al caus digital que està provocant La nostra consellera d’educació.  Hem d’intentar canviar la pregunta és com canvien?

En quatre anys que la catosfera ha canviat, hem passat del  bloc al twitter. De la productivitat qualitativa a la productivitat informativa. Més que mai twitter està de moda. Com passem aquest concepte d’informació rellevant als nostres alumnes?

Un altre cop em trobo més que mai la catosfera m’ensenya a situar on estic. Sabem que els blocs han deixat de participar i el que importa és twittejar, dir una informació immediat però buscant no la quantitat sinó la qualitat.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.