Sóc mestre i què?

Sóc mestre i què? Recordo la meva infantessa quan estava a les escoles, que érem uns 40 a les aules. I miraven el mestre amb respecte. Recordo que quan arribava a casa i deia que m’havien castigat els meus pares i la resta dels companys s’acostaven al mestre i deien que ha fet el meu fill/a? Ara la pregunta és amb picardia perquè has castigat el meu fill? Veieu la diferència.
Sóc mestre i què? Recordo quan el mestre era mestre i no un ofici on s’hi col•loca tot. Ja no només hem d’ensenyar si no que ara hem d’educar. Quantes vegades no sento, però què s’educa a aquesta escola? Potser hauríem de plantejar les mil i una coses que té que ha de fer un mestre.
Sóc mestre i què? I què és una bona pregunta, perquè cada dia és un repte, s’ha acabat l’escola homogènia on tothom havia de saber el mateix. No som tots diferents? Vet aquí l’art que un mestre ha d’ensenyar ara, però clar això no es veu.
Sóc mestre i què? Quan tothom creu que sap més que un mestre. Ja n’hi ha prou sóc un mestre senzill que vull ajudar el vostres fills. Confieu en mi. Només em toca cridar www.soseducacio.org Sóc mestre i què?

Gràcies per seguir-me, us invito a que llegiu una reacció del últim post.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Sóc mestre i què?

  1. Retroenllaç: Tweets that mention Reflexions del món i de l'educació -- Topsy.com

Els comentaris estan tancats.