10 Apps educatives Android que treballo amb nens d’educació especial

Spread the love

Aquest any canvio de feina, i torno a fer educació especial en una aula ordinària. per això veureu a partir d’ara alguns posts de com treballo.

1.-El quatre en ratlla:

Els meus objectius en aquest jocs són diversos. Des de treballar l’atenció, a comptar constantment ho ha de fer del 1 al 4. El treball d’orientació espacial, vertical, horitzontal i diagonal. I evidentment el raonament lògic.

 

 

2.-Sudoku:

Possiblement els sudokus s’han posat molt de moda, però segueix sent un joc molt lògic. I on evidentment també hi ha el treball d’orientació espaial.

 

 

 

3.-Blocs lògic:

L’interessant d’aquest joc, és que veus una evolució sumativa a mesura que vas trencant els blocs. Molt interessant per treballar la percepció en l’espai i la lògica.

 

 

 

4.-El penjat:

Malgrat estigui en castellà podeu introduir la paraula que vulgueu en qualsevol idioma. Treball de lògica, de fonemes i de consciència fonològica.

5.-Les taules fins el 12

Com sempre les taules és un maldecap molt sovint pels nostres alumnes perquè no ajudar-los amb una app.

 

 

 

6.-Treball amb traç

L’interessant d’aquesta app és el fet que ajuda els nostres alumnes a corregir el traç o a millorar-ho. Hi ha l’opció de formes que també ens pot ajudar a millorar el trac.

7.-Educational App Store:

Mentre estava preparant aquest post he vist que fa un parell de setmanes han publicat aquesta app, on és un recull d’apps que utilitzen companys nostres.

8.-Piccollage:

Aquesta app ens permet de forma ràpida fer un collage de fotos de forma ràpida i senzilla. Molt útil.

 

 

 

 

 

9.-Tangram:

Em sembla que no cal presentació. Un dels jocs més vells en lògica i orientació espaial.

10.-Escacs

Sabem que hi ha projecte europeu on les escoles cada dia estem treballant els escacs. Que més que tenir-ho preparat i potenciar-ho també a l’aula. També permet jugar amb companys online.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de pedagogia, tecnologia mòbil i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.