INFO SOBRE MI

Spread the love

Vaig nèixer el 24-04-1977 a Girona em considero una persona liberal i d’esquerres. Fins als 30 anys he viscut a Girona Ciutat, vaig estar uns anys vivint a Fornells de la selva, però ara em podeu trobar Amer.

I sempre en tota la meva vida, hi hagut dos coses molt important, les Tics i l’educació. He estat durant 5 anys docent de Informàtica en acadèmies.

Vaig començar el món de l’educació als 16 anys sent monitor de lleure. Des de l’any 2002 estic fent de mestre d’educació Especial. Em considero una persona d’acció amb ideologia pròpia. La cosa que odio més en el món són les injustícies.

Des del 2010 sóc funcionari en el cos de mestres.Porto un dècada treballant per l’ensenyament públic.

 

podeu contactar amb mi al correu info@daviddelasheras.cat.

 

4 respostes a INFO SOBRE MI

 1. Hola David,
  he arribat al teu lloc en la recerca d’evernote que sistemàticament faig. Veig que també estas experimentant amb tablets i he llegit els teus articles al respecte. Volia deixar un comentari al “Apple o Google o Samsung o Android o Ipad o OS en educació” però veig que els comentaris estan tancats… és per això que et responc aquí.
  Per mi el debat avui per avui no és tant quin model, fabricant o sistema operatiu. Això dependrà de diferents factors. Per mi el debat és si realment són dispositius per entrar a l’aula, i per exemple substituir als netbooks en entorns 1×1. Amb un alt grau de convicció jo crec que si! Però la tendència que observo al meu voltant (em refereixo a la majoria de centres) és al contrari, desestimar els tablets com un dipositiu optim i continuar amb l’implementació dels netbooks.
  Que n’opines?
  Salut!
  @msayrach

 2. admin diu:

  Sí, t’envio un correu.

 3. sonia gonzalez diu:

  Bona tarda
  Al 2015 vaig entrar a borsa i em vaig a apuntar a un dels primers de dificil cobertura , era una substitucio a PUigcerda de 10 dies segons s´anunciava. Sorprenentment em vain trucar dient que era meva i jo molt contenta vaig trucar a léscola, la meva sorpresa va ser quan em van comunicar que la substitucio sallargaria una baixa maternal, o sigui tot lhivern i lhorari finalitzava a les 9 del vespre… jo visc al Bages, tal com els hi vaig explicar no em veia capaç dagafar un cotxe per tornar a casa a lhivern des de Puigcerda …em van dir que em farien fora de la borsa i aixi va ser
  Ara al 2016 tornen a obrir borsa pero no em deixa fer la solicitud, he trucat al servei territorial de la catalunya central i girona i a la ustec i diuen que fins l´any que ve res…osigui dos anys
  hi ha res a fer? Gracies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *