Alienament polític

Spread the love

politicoQuan una persona és col·loca enmig de la política, ja d’entrada tothom et diu aniràs a les pròximes llistes… i d’altres quan veuen la teva eufòria et diuen no et pots presentar perquè només portes un any Amer, i és veritat que empadronat Amer porto un any. Però el que no saben és que porto més de 10 anys seguint la política amerenca, o per dir-ho d’una altra manera és difícil no conviure amb la política d’Amer tenint de dona una amerenca.

La xarxa no perdona i vaig estar a punt de crear un altre bloc fa molt i molt de temps que parlava exclusivament d’Amer. Aquí el teniu el primer post cita el 2009 portava un temps vivint Amer però la meva estància permanent seguia sent Fornells de la selva. Fins i tot llavors el Sr Targa em va trucar un dia demanant si volia anar les llistes amb ells. Li vaig comentar que agraïa la seva invitació però que el pas d’Amer havia estat passatgera i tornava al meu pis de Fornells per decisió familiar.

Ho sento s’equivoca la gent quan em diu que només porto any Amer. Ja el 2009 sabia que la classe política estava allunyada de la gent de poble. Sí llavors ja respirava l’amargo d’Amer que prometo lluitar perquè torni a la seva esplendor dolça. Aquest és el meu compromís per Amer.

Em direu perquè no he parlat avui del ple, doncs ho sento però prefereixo esperar a escoltar i veure el vídeo. I espero que hagi interpretat correctament la frase “No us permetrem que col·loqueu escuts humans a l’ajuntament” quan el torni a veure parlaré del ple d’avui i la interpretació d’aquesta frase. Però la veritat que després d’avui confirmo les meves idees, malgrat penso que Junts per Amer ho ha estat fent molt bé, hi ha elements que realment no van en consonància amb les meves idees, i ja vaig dir divendres passat sinó està firmat és paper mullat, tot i així em van fer cas i avui en el ple han citat alguna normativa,. I encara no vull prendre decisió perquè em vaig comprometre de donar una altra mirada.  Així que esperaré la publicació del ple i les conclusions de junts per Amer. Però està clar és que un post serà exclusiu d’aquest ple.

Ho sento per la gent que pensava que només feia un any que atenia a la política amerenca no és veritat fa molt temps que la miro i reflexiono.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.