Anarquia en el departament d’ensenyament

Spread the love

He estat un temps sense escriure al meu bloc, ho havia de fer per deixar al pas al nou govern. Perquè digués la seva i fes la seva sense cap tipus d’enfrontament  dialèctic. També és veritat que conec la Irene Rigau i esperava que l’ensenyament o educació fes un canvi.

La sensació que està donant és que hem passat per una dictadura dirigida per Ernest Maragall a una anarquia dirigida per Irene Rigau que l’únic que fan es desmuntar allò que feia l’Ernest Maragall estigués bé o malament. En definitiva sembla que la política d’ensenyament o d’educació del nostre país estigui parada o silenciada.

Sembla que la política d’ensenyament del govern dels millors sigui de fer bombes a la premsa i no fer res. Fins a tal punt que va dir que la setmana blanca si volien els centres no calia fer-la i després semblava que no es faria o es fa. Aquest manera de redactar sembla el que sembla que al final no es tenia clar res. Fins a tal cas que la jornada intensiva de juny deixa triar els consells escolars del centre si es fa o no es fa provocant un enfrontament pares i mestres.

El derrocament dels ordinadors a l’institut i el projecte 1per 1 és una altra mala notícia la retallada als instituts pel pagament dels serveis bàsics. En un moment de crisis s’ha d’invertir en educació i encarar el 2011 amb fortalesa no amb idees i no fets.

Finalment l’atac d’expressió del director de serveis territorials Albert Bayot als directors de diferents centres fa que tot faci pudor. La conclusió es ben simple. Ho sento però és així. És hora de tornar el meu bloc, perquè l’educació tornar a necessitar una crítica constructiva de la forma de fer de la nova consellera. I la nova manera de fer és ANARQUIA TOTAL. I no ens oblidem que la superproposta d’ara és fer estudiar els espanyols català.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.