Apple o Google o Samsung o Android o Ipad o OS en educació

Spread the love

androidorappleUna de les preguntes que em fan des de que tinc la tablet és sempre la mateixa. Et va bé la Ipad? Quan jo els hi dic que aposto per Android, se’m miren i no saben ni que és. Després els hi dic que són dos sistemes operatius diferents, i li explico. Normalment associem marques a productes. I encara que no vulguem la primera tauleta que va aparèixer va ser Ipad. I fa doncs que s’associï tauleta amb Ipad.

Malgrat sabem que en aquests moment Android de Google està dominant el mercat de tot el món menys a Estats Units on el Os(sistema operatiu dels Ipads, iphone) guanya la baralla. Però la majoria que em pregunta són educadors, mestres, docents i algun o altre companys de jocs d’ordinador. I això ha fet que pensi i reflexioni sobre que hauria de tenir un docent. Android de google, o Os de l’Ipad de Apple.

Si googlegem actualment veurem que ens apps educatives guanya segurament en aquests moments l’Ipad. Ho puc demostrar que encara no he trobat cap portal educatiu que faci una indexació tan gran com la que ha fet aquesta web. Trobar una pàgina d’aquesta tipologia en android ara per ara dubto que existeixi.

Apple amb Ipad va revolucionar mercat i és normal que els primers genis educadors, van veure una gran potencia en aquesta eina. Per això fa que les millors apps en educació estiguin ara mateix al mercat d’Apple.

Tot i així per mi el futur és bastant clar, els productes d’Apple són molt cars, i en un context econòmic que tenim això un punt en contra. Android en ser lliure permet una programació més amplia i fa que gairebé totes les empreses de comunicacions apostin per Android. En haver-hi dispositius de baix cost d’android en prestacions molts grans, faci que el mercat d’Android en educació cada vegada serà més gran.

Però hi ha una altre element important a tenir en compte, Apple està sola, en canvi les tablets android estan al costat sempre de dos companyies o més. Google i la que les fabrica. En tenir tablets de 100 euros amb un preu bastant assequible faci que el futur acabi en mans android. I també perquè Google és el nostre rei. Qui no busca per Google?.La meva aposta és per android però hi ha quinieles. Qué opineu?

Aquesta entrada s'ha publicat dins de tecnologia mòbil i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.