Convertir una Tablet Android a PDI

Spread the love

Com us vaig dir fa un temps, ara estic dedicant als meus esforços a nutrint  www.publica.cat Vaig anar descobrint que anava repetint les mateixes coses al bloc que a www.publica.cat. Però he anat descobrint que no tot i cap allà. Com la que us explicaré avui.

Des de fa 6 mesos tinc una Tablet Samsung Galaxi. Fins ara la utilitzava ben poquet, però aquest estiu m’he posat les piles per anar reflexionant de com podia utilitzar-la a l’aula. Moltes de les coses que he anat pensant de forma de treballar les trobareu en aquest post www.publica.cat algunes d’elles ja les utilitzava abans i ara el que he fet és esquematitzar el mètode.

Però el gran descobriment que he fet aquest estiu es transformar la meva Tablet en PDi. Vet aquí que fa uns anys no hi havia projectors, ara la veritat és que a les escoles sempre hi ha algun de disponible que és mòbil. Esperem i desitgem que a la llarga tots els centres  tinguin una Pdi a l’aula. El que he fet és senzill. Vaig mirar aquest vídeo que transformava la tablet amb una pissarra. Es tracta del programa whiteboard .

Si us fixeu són gairebé les mateixes funcions que el software que tenim de les PDI Smart, encara podem comprar també el programari whiteboard i ja ho tindreu tot, 7 euros tampoc és molt. La proposta més barata és utilitzar el software de les Pdi Smart que ja tenim llicència a les escoles i conectem l’ordinador de la classe a un projector i a la tablet. Així Tindrem una PDI. Malgrat encara ens falti una coseta, controlar l’ordinador a través de la tablet. Per fer-ho utilitzo el mateix programa gratuït de control remot que han realitzat aquesta mateixa companyia, Splastop. Us linko a la botiga de google.

Així que si aquest any no tinc PDI a l’Aula me’n fabricaré una a través de la tablet.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.