Dimissió com a responsable de publica de Girona de la FETE-UGT

Spread the love

Cruce_de_foc_by_Dristor2507Igualment, tampoc em feien gaire cas, i semblava que fos una responsabilitat per fer maco per tant no us amoïneu gaire és un parèntesis que només uns quants vull que coneguin el que ha passat i el que he pensat. Però jo decideixo anar-me’n en silenci si em deixen. Que conegueu que la última cosa que demano és que no s’utilitzi més el meu nom com a referent de la Fete-Ugt i evidentment no donaré suport a les llistes però no aniré en contra simplement no actuaré sinó fan servir la meva imatge.

FI d’un període i em comprometo a escriure més a partir d’ara en tota llibertat que fins i tot uns quants em demanava que no digués res al meu bloc ni al facebook. En fi la llibertat d’expressió acaba quan comença l’altre sempre que l’altre et deixi expressar la opinió.  

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.