Educació veta les xarxes socials

Spread the love

Educació veta les xarxes socials

M’aixeco aquest matí llegint la notícia que han bloquejat per defecte la opció que els instituts es pugui accedir a les xarxes socials. Jo no entenc aquesta política provocada per una votació que es va fer en el diari ara.Fete-UGt

Jo en aquests moments puc accedir a les xarxes socials sense cap tipus de problema, suposo que només s’aplica als instituts on hi ha el projecte 1 per 1 en marxa. Tothom coneix com són els adolescents, i allò que prohibeix és allò que més accepten els nostres joves. Si la idea era de controlar el que passarà serà l’efecte contrari penso que això farà més ressó de les xarxes socials.

Penso que la prohibició no és educar i el que s’hauria de fer és una educació tecnològica un element nou que les escoles i instituts hauríem de treballar. No tothom sap expressar-se en el registre correcte per parlar a través d’un facebook, d’un twiiter o d’un fòrum. Cada lloc equival a una forma de fer.

En definitiva no sé si ara estem en procés anàrquic del departament d’educació fins que convergència agafi el poder o és la primera equivocació immensa del nou govern. Haurem d’estar alerta del que pasi.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.