El Català com a llengua vehicular #somescola

Spread the love

L’educació torna a estar de moda, però aquest cop no per millorar-la sinó per polititzar-la. Això és un retorn a les èpoques anteriors on es deia que per controlar un país s’ha de controlar l’educació. El 20 de novembre tots sabem que guanyarà el PP, i el que estan fent és com sempre maltractar Catalunya com mai ho han fet fins ara. Jo sóc del que pensa que guanyi, que posin canya, perquè el que crearà a Catalunya és un model de rebèldia cap a l’estat espanyol provocant l’independència de Catalunya. Sinó ens volen que ens ho diguin, i no cal que ens maltractin serem pacífics i marxarem.
Com a mestre no penso deixar d’ensenyar ni català, ni castellà, ni anglès i si puc ensenyaria dos llengües més, perquè a partir de la llengua podem conèixer el món. El que està en debat no és la llengua sinó com hem estat donant un servei d’educació en qualitat en els últims 33 anys l’educació.

La llengua vehicular ha de ser el de la terra, i estic segur i sé que hi ha escoles a Catalunya que la llengua vehicular és el castellà i d’altres sé que és l’anglès. I que importa, el que importa és que els nostres alumnes acabin la secundaria coneguent el màxim de llengües possibles.

Foto del  5 de setembre concentració contra el TCC

Foto del 5 de setembre concentració contra el TCC


Aquesta foto la vaig fer ahir a la concentració de Girona #somescola

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.