Eleccions Sindicals d’educació

Spread the love

Fete-UGtSortim d’unes eleccions parlamentaries per molts són les úniques que hi ha en el país, però en hi ha d’altres que són igual o més importants que les eleccions polítiques que són les eleccions sindicals.

Entenc que avui en dia el sindicalisme sembla que estigui en crisis, molts cops no es comprèn i fins i tot ja menyspreu per alguns que diuen que els sindicats no representen els treballadors. Crec  fermament que s’equivoquen penso que la unió ha de fer la força per lluitar pels nostres drets.

Crec  fermament que un moment en crisis els treballadors hem d’estar units per tal d’ajudar a que no es retallin els nostres condicions de treballs.

Crec  fermament  que els treballadors ens hem d’unir i encara que no ens agradi aquesta representació passa pels sindicats els encarregats per dialogar amb la patronal.

Crec  fermament amb els sindicats per liderar amb la patronal la sortida de la crisis hem d’aprofitar aquests canvis per fer més fort el nostre país.

Per totes aquestes qüestions estic afiliat a la Fete-UGT  per lluitar pels drets laborals dels docents del nostre país. Perquè crec fermament que més que mai el sistema educatiu necessita un diàleg entre Govern i treballadors. Perquè més que mai estem en un moment que l’administració no ajuda sinó empitjora el sistema educatiu. Així que més que mai  començo a fer campanya per aquestes eleccions sindicals, per tal d’ajudar a defensar els nostres drets i a dialogar amb l’administració de com ha d’anar a l’educació del nostre país. SOS l’educació està en perill

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Eleccions Sindicals d’educació

  1. Retroenllaç: Tweets that mention Reflexions del món i de l'educació -- Topsy.com

Els comentaris estan tancats.