Els estudis de magisteri

Spread the love
  1. pinturaFa poc els estudis de magisteri van ser portada en tots els mitjans de comunicació.  Una cosa que tenim clar tots els docents, polítics i estudiants és que s’ha de renovar i potenciar els estudis de magisteri.
    Els mateixos estudiants de magisteri diuen que la carrera és fàcil, i hem d’acabar amb la idea que la carrera de magisteri és “pinta, crea i coloreja”. No ajuda gens el problema de les mencions. On els estudiants no saben el que estan estudiant. No creieu que és un dret saber quines sortides professionals tenen uns estudis? Per què les pàgines webs de les universitats no està clar el que estudien?
    Quant al famós 5 sobre ?llen?gües, per què les llengües i no les matemàtiques? A més tampoc està clara aquesta prova que hauran de passar els estudiants per tal que siguin els millors. Espero i desitjo que els professors també passin aquesta prova. Per què si volen els millors estudiants, també volem els millors professors universitaris!? Suposo que tot va lligat. Espero que als professors universitaris també se’ls demani un b2 com els estudiants.
    Si parlo amb els companys de l’escola tothom té clar que hi ha d’haver algun filtre. Però hi ha una cosa que també ha de quedar clara: Saber no és el mateix que saber ensenyar. Tothom recorda la idea d’algun savi que no sap expressar. I tothom recorda una persona sense estudis que sap molt més i sap comunicar el que sap. Un savi no fa el mestre i un mestre no cal que sigui Superman.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.