Ensenyament angoixa als docents.

Spread the love

Potser ningú llegirà aquest escrit, d’altres passarant i no ho entendrant, potser ho llegirant molta gent, però en fi tampoc m’importa. El que m’importa és la gent que ahir va veure a la pantalla que li havia tocat un interinatge de tot l’any on va plorar d’emoció. El que m’importa són aquelles persones que de cop i volta després de tant anys van veure que no tenien feina, veure la seva cara de frustració no s’hauria d’haver permès…En definitiva, Il·lusions, angoixes , frustracions va ser els sentiments d’ahir en veure on els hi tocava els docents treballar.horas-extra

De cop i volta tot es va fondre, un simple comunicat del departament en que deia que hi havia problemes amb l’aplicatiu i en breu es tornarà a publicar, evidentment sense cap data. A hores d’ara molts docents no saben on aniran a treballar. Mentrestant, al departament no rodaran caps, mentre si els funcionaris docents o interins ens equivoquem amb els aplicatius o en expulsen a la borsa sense cap explicació o ens hem d’aguantar. Sempre l’administració vol tenir la raó malgrat s’equivoqui. L’Administració segueix callada mentre moltes ments docents pensen que el que ha passat és que s’han passat amb els nomenaments de dits.

Arribat aquest punt em pregunto si ensenyament és neutre o perversa per uns quants. M’agradaria no pensar així, però si haguéssim de parlar de transparència d’ensenyament em sembla que se li hauria de posar un 0. I al final qui afecta és la qualitat de l’ensenyament.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.