Instal•lar Apps i el sistema operatiu Android a Windows

Spread the love

Instal·lar Apps i el sistema operatiu Android a Windows

Des de que utilitzo una tablet, m’he donat compta del potencial que tenen apps. Miniaplicacions que treballen molt ràpid, que s’actualitzen cada dos per tres i tenim aplicacions de tots els gustos.

Per això fa temps en que recerco formes per projectar la meva tablet a l’ordinador de la classe. He trobat diverses maneres, però em demanava ser root de la tablet, i ara per ara no vull fer aquest pas. Segur que en un any ho faré. Vaig buscar diferents maneres per fer aquest objectiu. Per Ipad ho tenen realment senzill fent servir el reflector.

Però la veritat que per android no he trobat un solució senzilla i casi tots demana ser Root. Si sabeu com fer-vos Root aquí teniu la pàgina per projectar el vostre mòbil o tablet a la pdi o un projector.  Així que vaig començar a pensar, si no podia projectar perquè no un emulador android a Windows. Un emulador és un programa que permet l’instal·lació de programes android en el windows. I si li afegim aquest emulador en una Pdi les implicacions tecnològiques poden ser molt interessants.

Avui, de cop i volta he trobat un emulador i l’he instal·lat és tracta de BlueStacks. Et permet en aquest emulador instal·lar la teva compte de google qualsevol app de la botiga de google. Us imagineu les repercussions educatives que te això?

emulador

Jo en trobo moltes. Perquè constantment es creen miniaplicacions de tots els temes curriculars que treballem. Per exemple un programa de multiplicacions o veure el cos humà sense tenir que instal·lar un programa mitja hora. En res els tenim instal·lats. Com vaig dir en el post de fa uns dies de la virtut del ús de la tecnologia mòbil, ara podem aconseguir utilitzant-lo en el mateix sistema operatiu Windows.

emulador2

Per reflexionar sobre això penseu un moment en això que us diré. Constantment estem fent posts sobre les millors apps que surten. En canvia dels millors programes que hi ha casi mai es fa. I el mateix quan parlem apps educatives. En el google està ple de posts on diuen les 10 millors aplicacions educatives en android i Ipad. Jo fa uns dies que en vaig fer la meva a partir de la meva experiència. Us invito a reflexionar sobre les repercussions que pot tenir aquest emulador a l’aula.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de recursos, tecnologia mòbil, Tics i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.