Irene Rigau i els seus 100 dies de govern al capdavant del departament d’educació

Spread the love

Evidentment aquests 100 dies de govern no han passat desapercebuts per ningú. El diàleg social entre els docents i l’administració cada dia està més lluny. Amb paraules de la Roser Font secretaria de la Fete-UGt diu:

Primer de tot, vull manifestar la meva perplexitat, i si voleu amb un toc d’ingenuïtat, al constatar que contràriament a les meves expectatives, la consellera Rigau està adoptant les mateixes formes que l’anterior Govern

Us invito a llegir tot el seu article. El que diu és cert, estem en un moment en que ens tornem a descobrir les decisions per la premsa. Els directors no poden donar la seva opinió lliurament perquè ara s’han convertit amb representant s públics, els interins i substituts pateixen perquè no saben si tindran feina l’any que ve.  I tot va començar amb el tema de la setmana blanca que va dir que no és faria, després que es faria, després no ho sabíem i ara el que digui el consell escolar. Aquest garbuix ens fa descobrir un timó sense que ningú el porti.

El mateix clar de la intensiva després de dir que no, ara que sí que ho demani però sempre amb el permís del consell escolar fent que ara hi hagi escoles que ho facin i d’altres que no. No podem seguir així fer que les famílies s’enfadin amb els mestres i viceversa per culpa de l’administració que no decideix la feina que li pertoca.

En definitiva no sé cap on anem i espero que la famosa trobada que vol fer en caràcter urgent el dia 14 serveixi per col·locar un comandant com Déu mana.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.