Irene Rigau i les seves mesures pedaeconomiques

Spread the love

Aquí teniu el document que s’ha presentat als sindicats interessant d’aquest document és que és en transició a esperar que passi la crisis econòmica. A sota el punts que em semblen més problemàtics. El tema de la sisena hora el plantejament que es fa potser interessant però pot provocar el caos. Centres que fan sisena hora i altres no.
Segons la informació que m’arriba actualment bàsicament són tres mesures de retallada que ens aporta la Irene Rigau:

1.-Increment de tots els docents d’una hora més: Malgrat ha estat suau perquè es deia que serien tres hores més. Penso que això en el moment de crisis econòmica trencarà molts llocs de treball. És potser la mesura més simple però potser estem parlant de 1000 pèrdues de lloc treball. Que en penseu?

2.-Professors substituts per cobrar el juliol passi a nou mesos: Això és una conclusió de la mesura abans, casi ve ningú cobrarà el juliol. Però penso que en moments de retallada es normal que es faci aquesta mesura i estic a favor.

3.-Reduccio horaria de més de 55 passi a ser de 59: Penso que en aquestes edats, cal un repensament de la seva situació laboral. Col·locar tots al mateix nivell és una equivocació. Cal una avaluació per descobrir si es necessita fer la reducció als 55 anys.

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l’última versió, només us requerirà uns instants.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.