La omissió de la Irene Rigau: La Jubilació dels Docents

Spread the love

Avui ha estat portada els comentaris d’ahir que els consells escolars haurien de pensar amb la forma de vestir de l’alumnat i de la tornada dels uniformes. No sé perquè hi hagut tant de rebombori sobre aquest tema, però el que ha provocat no sé si és una reflexió acurada o una crítica de la majoria d’organització sindicals i de la Fapac.. Però el que puc dir o la curiositat del dia de part del que vaig dir ahir és que ho va dir el número 1 de Barcelona del PP.  Però no vull parlar d’això sinó d’un tema que ha passat casi l’oblit d’avui.

És el tema que vaig parlar abans d’ahir sobre els canvis que hi havia sobre la taula de la Jubilació. La taula de negociació de Fete-Ugt d’Epanya ha parat els peus. La congelació de que els docents passin a la seguretat social, que la jubilació acabi els 67 anys és  un gran avanç. Ja que podem afirmar que dedicar-nos té unes característiques diferents. Tot i així l’anècdota que m’he descobert  avui que ara els interins així com també els funcionaris ens podem jubilar els 70 anys.

Però després de tot plegat us pregunteu perquè el títol d’aquest post. Doncs que penso que tanta reflexió sobre els uniformes, i sobre el tema de jubilacions res de res, sembla que no l’importi aquest tema a la consella. La omissió ens pot ensenyar cap a on anem amb aquest govern. Espero i desitjo que m’equivoqui i com ha dit avui que el govern a partir de la setmana que ve governarà perquè ja ha retallat prou. Indignat estic de tot plegat, no es podien fer les dos coses a la vegada. I ami que em perdonin però un tema com el de la jubilació de docents és un tema que ens hauria de fer reflexionar i no reflexionar sobre els uniformes.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.