La política  Amerenca una caixa de trons que mai explota.

Spread the love

Últimament els meus lectors hauran vist que estic parlant de temes que no escauen a la meva tipologia. Potser perquè ara de l’educació no tinc ganes de parlar, esperant què passa amb el procés de independència.  Amer és el meu nou poble. Fa un any que hi visc amb molta intensitat, encara que fa molt de temps que segueixo la seva política perquè la meva dona és d’Amer de tota la vida.

Portem un any en que el poble treu fum. Es va iniciar amb les multes, va seguir amb la visita de l’honorable president, després amb les multes de la brossa i ara ens trobem amb dos grans fronts. El primer front encapçalada per la variant que apareix en el POUM i per l’altre banda l’oposició que convoca un ple extraordinari. Sobre el POUM a l’últim ple l’Alcadessa va dir que no depenia de l’ajuntament sinó de la generalitat. En el vídeo de l’últim ple a les 2hores i 5 minuts ens ho diu. En parlaré en un futur post, perquè avui hi ha convocada una xerrada sobre la variant d’Amer. L’agenda d’aquesta setmana està sent interessant. El divendres passat obríem amb el tema dels residus d’Amer i la seva penalització, avui apareix la xerrada sobre la variant d’Amer, el divendres que ve l’oposició convoca la seva xerrada sobre el POUM i dilluns el ple extraordinari. Ara no ho busqueu per les webs de Junts d’Amer, de l’Ajuntament o dels grups que governen perquè no hi ha cap difusió web. Tot és a partir del Facebook i de malgastar paper innecessari en un món en que tot és virtual .

Els punts del proper ple de Junts per Amer em semblen en part una pressa pèl. Us penjo els punts en forma d’imatge.

IMG-20170501-WA0012

Si el primer punt no s’accepta, els tres punts posteriors s’omitirien i es passaria directament al punt 4. L’últim punt és interessant perquè no sabem si aquest conveni va estar firmat o no. En un principi l’ajuntament diu que ell no ho té i Junts per Amer diu que hi ha un ple que es va aprovar. En definitiva una lluita dual que ves a saber com acabarà si no troben el conveni escrit. El que està clar és qui cobrarà, que són tots els regidor que cobraran el ple, a més a més possiblement el ple no duri més de 30 minuts. També espero que després d’empaquetar Amer amb papers els treguin ells i no facin treballar la brigada.

En conclusió em costa molt entendre aquest tipus d’oposició. Sembla una enfadada d’un grup de persones i a més quan diuen que la llei ho permet. Possiblement culpo en part a l’ajuntament per no difondre correctament el que fa i com ho fa. Si no hi ha un canvi de l’ajuntament o dels partits que governen l’únic que estant fent s col·locar una catifa vermella a l’oposició per aconseguir governar l’ajuntament en les pròximes eleccions.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.