L’anarquia D’Irene Rigau.

Spread the love

Deixant de banda les retallades o el canvi de paradigma de l’organització escolar. Per alguns per millorar la qualitat d’educació i per altres un retallada amagada. No vull ser reiteratiu i no vull parlar d’això. Sinó de la situació que està comportant tot plegat.

Algú s’ha preguntat a quin dia comença el curs escolar l’any que ve? Algú s’ha preguntat si els docents treballarem la primera setmana de juliol? Algú sap quina plantilla tindran les escoles l’any que ve?

En definitiva, cal ja decisió el govern està anant molt a poc a poc i el que s’està demostrant és que l’educació del nostre país està molt polititzada. L’exemple més clar és la pugna entre l’estat Espanyol i Catalunya per el número de places d’oposicions.  Qualsevol país Europeu s’estaria riguent de nosaltres. No m’estranya que estiguem en un alt nivell de fracàs escolar. JA que tot plegat el nostre sistema educatiu sembla que estigui evocat a una improvisació segons el color polític que hi ha.

Mentre la política no entri amb diàleg amb la comunitat educativa, continuarà aquesta anarquia. Algú veu una solució de tot plegat?

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.