Les Mentides d’Ustec i els nomenaments del dilluns.

Spread the love

Benvinguts a l’Espanya del PP, no s’han fet esperar ni un dia i a l’endemà de les eleccions,  ens trobem la primera sorpresa després de les eleccions. Sembla que el PP estigui ja conjuntarat amb Ciu. Les rebaixes calien però no cal anar més enllà i per culpa de la crisis retallar-ho tot sense cap tipus de consciència ni ètica. L’educació no potser un negoci.

I és el que es va produir ahir, que de forma inesperada i en teoria per un problema tècnic però clar han descobert que amb aquest problema han estalviat molts i molts d’Euros. I sense pensar amb les repercussions. Sorpresa per un dia i un altre de forma improvisada ara no hi haurà nomenaments els dilluns.

Pels interins això és un problema perquè estaran 5 dies sense poder treballar. Pels funcionaris s’ho pensaran dos vegades en posar-se malalts abans que arribi dimecres per por a que no els substitueixin per un sentit de responsabilitat. I per direcció veuran que no tenen prou recursos humans estables per fer sortides escolars. En resum per tothom. Cal no deixar-nos indiferents davant d’aquesta situació. Perquè està joc la qualitat educativa.

Curiosament he rebut una notícia dels meus companys d’UGT dient que havien aconseguit que  la reducció de jornada s’ampliés a quatre mesos. Però com sempre tothom es vol posar el punt per dir que és ell el guanyador quan és mentida. Quan veus que USTEC ho planta com un guany seu quan no ho és. Et preguntes que trist que tinguin d’utilitzar aquestes formes per intentar arribar més gent. Ho trobo hipòcrita i mentiders. Però això és la meva simple opinió. Però m’agradaria retar-los a que diguessin la veritat sobre aquest tema.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.