Les Nòmines dels funcionaris penjades per un fil

Spread the love

 

Avui ha estat un dia molt alarmista, i hores d’ara encara hi ha funcionaris que no han cobrat la seva nòmina. Ja sé que normalment fins el dia 5 una empresa pot pagar però normalment la Generalitat ho fa dos dies abans.De seguida tots els fòrum de funcionaris docents  han començat a preguntar-se si realment  cobrarien. En part jo estava tranquil D’aquí 22 dies hi ha eleccions com voleu no cobrar la nòmina? El que si és segur és que la Generalitat té problema de liquiditat com totes les empreses de Catalunya. Ja ningú s’enrecorda quan l’Oriol Pujol va afirmar que no hi havia diners ni per pagar les nòmines del funcionaris. No vull crear alarmisme però la veritat és que en els pròxims mesos jo penso i és la meva opinió que cobrarem més tard. Cobrarem tard perquè així puguin cobrar els interessos mensuals que ara no poden cobrar. És a dir, cobrar tres dies més tard a la Generalitat li pot sortir molt rentable.

No podem crear alarmisme, però si s’ha tret les ajudes matinals pels pares, amb l’excusa que no es poden cobrir els elements assistencial. Quan tothom sap que l’educació del lleure no és assistencial sinó educatiu. Com a pare que sóc hauré de pagar 200 euros més al mes provocat perquè han eliminat les ajudes a les escoles bressols. Em pregunto que està en crisis. La Generalitat o l’estat de Benestar?

Aquest post ser que mai havia d’haver existit, perquè en el fons, si s’haguessin fet les coses bé era tant senzill enviar un e-mail a tots els treballadors dient que cobrarien tots el dia 31. Però en el moment en que uns cobren i d’altres sí. Et preguntes que hi ha el darrera i fas especulació. I la meva especulació és que ens preparem que a partir de l’any que ve després de les eleccions començarem a cobrar més tard de lo normal. En fi les nostres nòmines estan penjades per un fil, provocat perquè l’administració no dóna prou seguretat per  dir si cobrarem o no. Ja que li interessa que callem, no diem res…. En part em sap greu perquè la solució passa per una informació de l’administració cap els seus treballadors. No som un recurs més de l’adminitració!!!!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.