L’estafa o engany dels graus de mestre per culpa de les mencions.

Spread the love

Sobre el frau de magisteri (2)

Quan estic parlant de frau en la universitat és que tot estudiant ha d’estar informat del que està estudiant i quines sortides laborals es trobarà. El que no potser és que per una excusa d’un canvi d’estudis provoqui que es perdi el nord, i no s’acabi informant correctament als estudiants. Ja fa tres anys que estava seguint això amb interès fins i tot ho vaig preguntar a la responsable d’universitats de Madrid de la Ugt i la resposta és que no sabia res ningú, ni el departament d’educació, ningú em va saber donar la resposta.

Enganyar és tampoc dir la veritat del tot, i negar-se a mullar-se i simplement crear unes mencions que al final semblen que eren per sostenir professors(espero que això no sigui cert). SI realment m’estic equivocant amb aquestes paraules, algú m’ho hauria enviat un correu que estic equivocat o que em diguin que els estudiants de magisteris no els han explicat la veritat. Però no ha passat així  i  en aquests moments encara hi ha universitats de magisteri que neguen que hi hagi mencions que donen especialitats laborals i d’altres no. Simplement callen o diuen que no saben res. Per mi això ja és un engany. Perquè no costa res anar al departament ensenyament—Borsa treball—I veure els dos aplicatius que existeixen:

1.-Ensenyament que podeu impartir amb la titulació que teniu.

2.-Titulacions que podimatgeaplicatiuen impartir un ensenyament

Callar és enganyar quan la informació és pública. I diu ben clar que hi ha mencions que donen especialitats laborals. Penso de tot plegat que la culpa no és tant sols de la universitat sinó d’ensenyament que hauria d’haver donat resposta abans. Ara tindrem estudiant amb dos sortides laborals i d’altres que només tindran una. Que és? Per mantenir la Universitat? O és que ensenyament ho ha fet a posta? Cal una resposta tan de l’administració com de la universitat i donar una solució els estudiants actuals i el que ja tenen el grau.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a L’estafa o engany dels graus de mestre per culpa de les mencions.

  1. Dolors diu:

    Exactament amb quins estudis o mencions et donen les dues sortides laborals? i amb quins i quines t’en donen solament amb una
    Salutacions!

  2. Mencions de música, educació física, especial, anglés, la resta només et donen primària o infantil.

Els comentaris estan tancats.