No cal ser realista, cal donar esperança per superar el coronavirus.

Spread the love

És molt dolorós llegir pel twitter o pels mitjans de comunicació la dificultat en fer el dol en aquests dies tant amargs. Evidentíssim que entristeix a tothom,  tanmateix, m’agradaria llegir testimonis de persones que han pogut recuperar-se del coronavirus.

El lema d’aquesta pandèmia sens dubte ha estat “tot anirà bé”,  però malgrat és evident que la gent envia aquest eslògan. Els mitjans de comunicació no és el què ressalten, per això avui m’he fet una pregunta llegint els diaris. Són més important els morts o els què s’estan recuperant? Possiblement posar una balança aquestes dos qüestions és molt difícil ja que estem jugant amb sentiments de la gent. Però fixem-nos que quan llegim les notícies ens donem compte que donem molta importància a la quantitat de morts i a la quantitat de contagiats, en canvi, cap importància a les persones recuperades.

Les dades mostren que hi ha moltes persones que han superat el coronavirus i crec fermament que aquest és el missatge que haurien de fomentar la societat  i els mitjans de comunicació. És aquest la notícia que hauríem de veure més, la gent que està superant la malaltia, però en aquests moments són els grans oblidats. Segurament tindríem més esperança si ens fixéssim més amb la quantitat de persones que s’han recuperat

Ens en sortirem. Comencem a veure els casos que s’han recuperat. I no tanta estadística, ni corba de contagis, ni tant de recompte de morts…No cal ser realista, cal donar esperança. Ens en sortirem del Coronavirus.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.