Permanent de la Ugt. Defensaré els teus drets i lluitaré per una educació pública de qualitat!!!

Spread the love

Ja porto molts anys treballant per l’educació i aquest any no serà diferent. Però començo una nova etapa que inicio amb molta il·lusió i ganes. Penso que tothom hi hauria de passar. Aquest any faré mitja jornada com a permanent de la Fete-UGT. Quan algú em pregunta perquè existeixen els sindicats els hi dic el mateix. Es provocat perquè l’administració no sap transmetre la informació als seus treballadors i s’han d’enterar per la premsa les seves decisions sense  parlar amb els seus treballadors i conèixer la seva problemàtica. Sembla que la Fete-UGt comenci un canvi ja que canviem de domini ara ens podrem trobar a www.ugteducacio.cat

Penso que tothom hauria d’estar a un sindicat perquè és la única forma per denunciar, negociar, amb l’administració. Si em permeteu la comparació és com si una persona volgués governar i no té cap partit polític. Les normes estant clares i som els sindicats qui hem de negociar i defensar els drets i la política educativa.  En el fons som els teus representants, però sé que la mala utilització d’alguns membres dels sindicats que han utilitzat la seva permanència per no fer res han fet molt de mal. Jo tinc clara una cosa que tot període com el que començo ha de tenir data caducitat, i així en el pròxim congrés de la Fete-UGT lluitaré perquè sigui així. Portar més de 10 anys com a permanent perds la realitat escolar. Igualment com els partits polítics. Veure gent que s’ha dedicat a la política més de 20 anys donen por ja que no coneix la realitat. Ara que conegueu que el meu bloc sempre serà la meva opinió i en cap cas ha de ser la mateixa que la fete-ugt.

I anant a la política. Ja fa temps que la política educativa m’agrada. I fa molt de temps que critico les formes de fer del departament d’educació o d’ensenyament. Perquè no tenim clar ni el nom que li hem de posar.

Tenia esperances que amb Cdc les coses tornessin al seu lloc i col·locarien la seriositat que li pertocaria ja que ens estem jugant el futur dels nostres nens, joves i de la nostra pròpia formació.Però els fets em fan pensar que no ha estat així, La Irene Rigau va començar a governar de forma imprecisa i sense que ningú tingués clar res. Semblava que hi regnava una anarquia, semblava que no tenia governant i ens comprometia als centres a decidir enfront pares, mestres i ajuntament. Ara es fa jornada contínua ara no!!! Ara no es fa setmana blanca ara si!!! Total que al final no hi ha hagut unificació i al final els centres han fet el que han volgut si les ampes i el claustre es posaven d’acord.  La veritat es que coneixent la Irene Rigau no m’esperava això. I m’agradaria poder entrevistar-me amb ella per saber les seves raons. Però el fet d’ampliar una hora activa de congelar les jubilacions, la no publicació de Fas no m’ha semblat correcte. La retallada que anem rebent el personal docent provoca molta inestabilitat educativa.

 

En definitiva lluitaré per tu, per mobilitzar, per dinamitzar, per defensar els teus drets, però tu sigues responsable del teu lloc de treball. Em poso al final a disposició de tots vosaltres ja amb el mai i el telèfon corporatiu.

ddelasheras@girona.ugt.org

telef: 690.995.705

Fete-Ugt

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.