Recorregut de l’inici de curs. SOS educació en perill!!!

Spread the love

Mai com ara, l’inici de curs s’ha arribat amb tants front oberts per part del departament d’educació. Mai com ara hi ha tants alumnes al sistema educatiu. I mai com ara els mitjans de comunicació han estat explicant la destrossa contínua del sistema educatiu. I mai com ara s’havia vist tal guerra entre els docent amb el seu departament d’educació.
Només cal citar els següents elements:
1.-El decret d’autonomies s’aprova a l’agost mentre tots els docents estem de vacances, l’intent és silenciar el malestar del sistema educatiu. El resum és convertim els centres públics en empreses públiques encobertes. Parlem d’autonomia o de dictadura? Fins a tal punt que permetrà barrejar els alumnes amb diferents edats. Si és com el mètode Montesori i estic d’acord, però si és per tal de col•locar els pitjors a un costat i els millors a un altre, estem portant el sistema educatiu a un augment del fracàs escolar.
2.-El projecte 1per 1 una notícies favorable encara que arriba tard, mentre altres comunitats ja fa temps que estan aplicant aquí arriba ara, i a sobre les famílies han de pagar una part. Mentre Espanya ens diu que ens ho pot pagar. Obrint una batalla oberta amb les editorials sobre els llibres digitals i a sobre no totes els centres han arribat la connexió i els ordinadors.
3.-El nou calendari escolar implantat en el moment de crisis fent que les famílies tornin abans i provocant que el sector turístics en crisis ja augmenti més en crisis. Un calendari escolar que col•loca una setmana de festa el febrer o març segons els serveis territorials col•locant la setmana en temps d’exàmens universitaris i el conseller Maragall només pensa en fer turisme d’esquí en un moment en que les famílies no tenen festa i moltes a l’atur.
4.-Els nomenament telemàtics una política horrible, injusta, on l’únic defensa és que abans es col•locava a tothom en una sala plena de gent. Molta gent voldria tornar enrrera.
5.-Boicot al departament d’educació enfront la seva política, provocant que docents es negui a fer activitats extraescolars.
6.-Els barracons es dupliquen en sis anys, quan deien que el tripartit ho reduiria.
7.-Educació és morosa augmentant la crisis als consells comarcals i a les famílies. No paga el transport escolar ni els menjadors.
En definitiva cal un canvi, i esperem que al novembre el SR Maragall ja no sigui Conseller d’educació pel bé de l’educació del nostre país.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Recorregut de l’inici de curs. SOS educació en perill!!!

  1. I jo afegiria que el nou conseller sigui prou valent per retirar mesures i reactivar dinàmiques…

    Personalment, ho poso en dubte.

  2. admin diu:

    Je je j e, el concepte rectificar no està a les paraules de l’honorable conseller

Els comentaris estan tancats.