Resposta al Sr Albert Batalla (Degà de la Facultat de Formació del Professorat de la UB)

Spread the love

Resposta a partir  de l’article del  Periodico. Amb cordialitat em dirigeixo a vostè:

Benvolgut Albert Batalla

No puc negar, que en la societat d’avui en dia la rectificació no existeix i el que fem és autodefensar-nos  i intentar tirar pedres a fora per no dir tota la veritat. Com a Secretari de l’Ensenyament Públic de la UGT de Comarques Gironines,  des del novembre de l’any passat només faig que rebre consultes sobre el tema de les mencions per part d’estudiants de magisteri. La meva sorpresa ha estat que la majoria d’ells desconeixien què eren les mencions i quina conseqüència laboral podien suposar.

Em sorprèn que digui que ha publicat a la web  de la Facultat el BOE que dicta les especialitats ja que ,per contra, la informació que em donen els estudiants és que no estava publicat  Potser ha estat ara que ho ha fet?

Com diu vostè ha fet xerrades i intenta que els seus estudiants no siguin de segona categoria. Em sembla una gran idea. Però,  podria publicar el llistat de  mencions que donen una especialitat i el llistat de les que no en donen? Seria una manera de pal·liar la desinformació que té en aquests moments a la web. Prefereixo pensar que la fi última no és poder encaminar l’alumnat cap a uns màsters a tots aquells que per mitjà de la menció no han obtingut especialitat docent. Desitjo que  ho hagi fet bé en tot, hagi comunicat correctament els estudiants i espero que no existeixin aquests màsters que diuen els estudiants que ja estaven venent  abans d’acabar el curs.

En fi , com desitja que els seus estudiants tinguin un major accés al mercat laboral, pengi quines mencions donen una especialitats de manera que des del primer any els estudiants coneguin el que estudien i com els servirà per a la seva carrera professional . La realitat és que ara per ara tots els estudiants de primària que no han estudiat una menció que dóna una especialitat estan condemnats a estar 10 anys sense poder treballar.

 

David de las Heras Muñoz

Secretari de l’ensenyament Públic de la Ugt de Comarques Gironines

El meu correu: ddelasheras@girona.ugt.org

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.