Retallades o Racionalització

Spread the love

Estem en un moment, en que constantment es parla de retallades. Segurament és la paraula que en aquests sis mesos ha sortit més repetida en les nostres boques, en els diaris, en el google….

 

Però fixem-nos que el problema és denotació d’aquesta paraula retallada ha de significar que has d’estalviar sense pensar amb la frase que més d’una vegada hem escoltat els mitjans no justifiquen el fi. Aquesta frase és més viva que mai.

 

Perquè en la funció pública(mestres, metges, mosso) no es parla de racionalització i si de retallades? La resposta és fàcil, ens diuen privilegiats perquè tenim feina. Però la feina és un dret no un privilegi. I el que s’ha de dir és que un 25% de funcionaris no cobren més de 1000 euros. I no escoltat en cap moment en que els parlamentaris donin exemple i es baixin el sou com la resta de persones a 1000 euros.

 

 

La proposta de la UGT a mi particularment em va agradar, perquè es senzilla però el govern no ha volgut fer-la seva i la troba molt forta. Es tracta que totes aquelles persones que cobren més de 5000 euros a l’any només en cobrin 5000. Té tela la cosa, ja que com a mestre sé que mai cobraré això. Qui pagui la crisis? Els banquers no!!! Ja que constantment sentim que cobren indeminitzacions millonàries.

 

En  definitiva el govern va a fer mal, i vol tocar a tota la classe treballadora perquè el seu problema és que no sap gestionar o racionalitzar correctament els serveis públics. Per culpa del la gestió inepta dels polítics ara ens toca a tots els treballadors rebre.

 

Us passo tot un seguit de concentracions on he estat i on hem podeu veure. ALhora us explico de forma visual perquè són retallades.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.