Sindicalisme 2.0

Spread the love

Estic de baixa, tinc un braç que no acaba de rutllar bé i això fa que tingui molt de temps per reflexionar, pensar i dirigir cap a on vull anar a la meva vida. Com vaig dir fa uns dies em vaig presentar com a delegat de Fete-Ugt, ho vaig fer conscient del que feia i del que pensava. Penso que pel bé de l’educació hem de donar força als sindicats, ja que encara que no vulguem son els nostres representants.

Enfront al que puguin dir companys que els entenc, ja que hi ha molta gent que s’ha aprofitat d’un alliberament, no podem posar tots el mateix sac. Quan descobreixo que els meus companys de feina, els meus amics que es dediquen com jo a lluitar per una escola digne, per una educació compromesa en el món, però alhora de la veritat no sap cap on va l’administració fa que reflexioni i pensi que quelcom falla.

Des de fa molt de temps penso que els docents necessiten d’un canal de participació digne i fora dels canals de l’administració. Penso que els fòrums xtec  funcionen molt i molt bé. Però no n’hi ha prou per poder-se expressar lliurement. Ja que crec que hi ha una distància molt gran entre l’administració pública i els docents. Aquest és el problema d’arrel, i si els polítics dialoguessin amb la gent que està treballant amb el dia a dia no hi hauria tants de problemes educatius i la sisena hora seria utòpica però la tenim aquí.

He rebut un encàrrec on ara per menjar-me les ungles de la meva baixa estic pensant constantment que fer. L’encàrrec és senzill i complicat. I aquesta és la paradoxa. Senzill perquè és un encàrrec 2.0 i estic familiaritzat, complicat perquè el que busco i el que cerca el sindicat és la participació docent. Per això el que estic fent aquests moment és desenvolupar un facebook, un twitter, promocionar un bloc, per tal d’ajudar als companys que arribi la informació com cal i no la desinformació que estan produint altres sindicats com UStec.

És difícil perquè una cosa es dominar les eines i una altra crear un canal participació. Penso que les poques coses que he fet per ara estan donant els seus fruits, sobretot el grup que he creat sobre els nomenament i el concurs de trasllat. Us invito a tots els companys de feina, o qualsevol persona física que es preocupi per l’educació a demanar-ne la invitació, i ja veureu que us atendreu i us farem reflexionar.

Evidentment volem crear un sindicalisme 2.0 i com a tal no pretenem donar només la nostra visió sinó estem oberts a qualsevol idea, forma de veure, entendre, conceptualitzar, criticar…. Estem a la vostra disposició en el fons això és sindicalisme 2.0 donar i rebre la informació a l’instant.

 FETE-UGT SINDICAT D'ENSENYAMENT DE CATALUNYA

Promou també la teva pàginaPR8HTHFXT8DT

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.