SOBRE LES VAGUES I CRIDA A LA VAGA DEL 24 D’OCTUBRE

Spread the love

Cansats, és la paraula que estem de la gent que hem anat fent vagues. Desgastats segurament pels diners, però no cansats per defensar els nostres drets. Any rera any rera ja no em plantejo fer vaga perquè s’ha de fer.

S’ha de fer perquè companys d’abans van aconseguir els drets que tenim ara i els perdem per no dir la nostra opinió i defensar  els nostres drets com els nostres companys van fer. Tingues memòria històrica.

Vaga d’un dia, Doncs Sí que la vols fer d’una setmana vale doncs la fem. Però demostrem d’una vegada que som més de 80% fent-la i llavors la convoquem indefinida. Esquirol si no em vols fer no diguis que fer VAGA D’UN DIA NO SERVEIX DE RES.

Ja n’hi ha prou de queixar-nos que ens treuen els diners, que ens fan treballar més, que els sindicats no feu res. Perdona!!!!!! Quan fem propostes sempre som els mateixos. Potser que comencis a pensar que no fas prou. Vine  a la vaga d’una vegada i no posis més excuses esquirol.

Ja n’hi ha prou de queixar-se, i posa fil a l’agulla i demostrem que els nostres drets no es toquen. No a la Lomce, No a la Lec, No el decret de plantilles. Vine a la vaga del dia 24

David de las Heras Muñoz

Responsable de l’ensenyament Públic D’Ugt de Girona.

Doncs sóc el que porta el megàfon

fotocul

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.