Som Persones, no som números. Volem ser interins!!!!

Spread the love

matriculas_cocheAvui he aprofitat per anar al cinema, sé que potser alguns em diran “freaky” però m’agrada tenir la tauleta sempre al meu costat. Connectat al món, mai saps a qui pots ajudar, ni mai saps el que pots saber.  Per desgràcia més d’una vegada la meva tauleta m’ha portat males notícies, evidentment d’altres bones notícies, però per desgràcia avui ha estat molt dolenta.

Un número ha estat expulsat de la borsa, sense poder donar arguments, sense poder queixar-se, simplement una trucada del departament estàs expulsat de la borsa per no haver agafat el telèfon en el moment precís, o per no apretar el boto .  Demà em tocarà acompanyar la persona afectada a ensenyament per mediar la situació.

Per mala sort no és una cosa que no passi casi mai, gairebé puc dir que passa més sovint que passa. Recordo que en una trobada amb el cap de serveis territorials vaig demanar una cosa simple, que si les condicions de treballs canviessin, o hi havia alguna anomalia que s’informés degudament. La cosa ha quedat enlaire i pel que veig la informació del departament és pèssima. Hi ha un mur que sembla que no acabi de trencar-se entre el departament i els números. Ai perdó els números són persones amb il·lusió amb ganes de fer de docents.

 

Un sindicat no s’hauria d’encarregar d’informar de les condicions de treballs, a veure quina empresa el seu cap no explica les condicions dels treballador que té al seu càrrec. Sembla que això ho tinguem de fer els sindicats. El que està clar és que publicar una normativa que molta gent no està preparada per entendre l’administració té un problema. Fins i tot he sentit a directors que la normativa és tan complicada que faran formació als directors per aplicar-la.

 

L’empresa Google i Mercadona són empreses que tenen fama de cuidar el seu personal, per això segurament tenen tant d’èxit. Però el departament això no ho veu així i el fet d’expulsar a gent, de crear por, de desinformar, el que perd l’ensenyament públic.

 

En conclusió de tot plegat és que la informació és poder. I si el departament no fa la feina, els treballadors ens hem d’unir per ajudar-nos els uns i els altres per combatre aquesta ideologia de la desinformació. Cal un ensenyament públic de qualitat i això ha de començar en cuidar les persones, i no tractar-los com a números. Cal que per lluitar ens ajudeu i una forma és que enfortiu els sindicats per tal de poder representar-vos. Jo em comprometo des de la Ugt que sigui així. Ajuda’m a lluitar pels vostres drets. Potser m’ha sortit desordenat aquest post, però crec que el fons el podreu entendre.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.