Un ple d’Amer Extraordinari (in)extraordinari

Spread the love

Ja han passat uns dies del ple extraordinari inextraordinari que vam tenir el 8 de maig. Com sempre està publicat al youtube. L’he mirat un parell de vegades abans d’escriure aquest post. Evidentment, es va tombar totes les propostes que no eren propostes sinó demandes que tant  sí o no volien que el govern votés que sí.

Algunes dades interessant, Junts per Amer va parlar: 54 minuts, l’alcaldessa:26 minuts, ERC:7 minuts i altres:29 minuts. En conclusió el ple va durar més de 2 hores on la meitat va parlar Junts per Amer.

Evidentment van intentar justificar elements injustificables, i un darrera l’altre el govern va anar desmentint tot el que deien. I va haver actituds molt poc sèries per part dels regidors d’Amer, expressions com “Em vaig mullar el cul” “ningú se li acudeixi en aquest ajuntament posar escuts humans”, aquesta frase em va impactar, perquè em dóna la sensació que Junts per Amer ha deixat de defensar Amer i només defensa uns quants vilatans d’Amer per interessos. Sembla que li sobrem uns quants.

Quan a nivell legislatiu, l’advocat que presentava a les al·legacions va explicar perquè el conveni no era vàlid, Junts per Amer va dir que no entraria amb el debat. Que volem, debatre només amb les persones que els interessen?.

Tampoc m’agrada la frase tenim el dret de convocar aquest ple perquè tenim aquest poder per la representació que tenim. No m’agrada que un polític afirmi que tingui un poder quan ha de ser un servidor públic. No sento que aquestes persones ho siguin. No vaig veure constructiu que aprovessin una ampliació del plaç de les al·legacions en el ple anterior en un ple(Aprovat per unamitat) i ara ho vulguin derogar-ho tot.  Al minut 5 i 14 segons ho podeu veure:

En definitiva ho sento, però després de tot els post que he fet sobre Amer i sobre el que he anat veient amb el ple, he arribat a la conclusió que la gent de Junts per Amer tenien un gran projecte però ho estan enfonsant perquè sembla que només treballin per uns quants. El poder un l’aconsegueix, però acaba corrompent quan no s’utilitza de la forma correcte. Potser m’equivoco i si crec que m’equivoco rectificar és de savis, però ara mateix sembla que Junts per Amer vulguin tenir ells tota la veritat i ERC i el PDCAT siguin uns mentiders. Els vilatans d’Amer no ens podem permetre que els grups es barallin entre ells. Cal una oposició constructiva, no destructiva com estem veient

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Un ple d’Amer Extraordinari (in)extraordinari

  1. Albert diu:

    Jo el que penso, sobre el que expliques, és que la funció de JA, ja ho diu la mateixa funció. Fer OPOSICIÓ, perque es al vando de l´oposició. L´oposició no és més que una posició o paper polític, per defensar als seus votants. El govern municipal, ja ho diu la seva paraula mateix. GOVERN el que prent les decisions i fa i desfà. Aquest és el joc que mai es trencarà perquè a cap polític l´interessa trencar el paper que li ha tocat. Ja parlo a nivell Genèric i no només d´Amer.

  2. Però hi ha oposicions constructives que miren de millorar per la totalitat del poble d’Amer, i d’altres que només defensen uns quants. Jo penso que la oposició que fan no es gaire constructiva.

Els comentaris estan tancats.